Terrasse belægning udført af professionel brolægger

Få hjælp til terrasse belægning hos mig

Skal du have lavet en terrasse belægning? Hos RR Entreprise og Anlæg udfører jeg alle former for flisearbejde, og jeg kører ud til kunder i blandt andet Holbæk, Frederikssund og Roskilde samt de omkringliggende byer.

Med mange års erfaring inden for lægning af fliser, kan jeg hjælpe dig hele vejen rundt – uanset om du skal have lavet en ny indkørsel, en gangsti rundt om huset, et fortov eller andet belægningsarbejde. Jeg står altid klar med kyndig hjælp og rådgivning, og du bør derfor ikke tøve med at kontakte mig.

Kontakt os


  Terrasse belægning i høj kvalitet

  En professionel brolægger sikrer, at din terrasse belægning holder længe. En korrekt bund og hældning m.v., er med til at minimere risikoen for at frost, nedbør og belastningerne får fliserne til at knække, blive ustabile eller skæve.

  Når du vælger mig, kan du være sikker på, at du får en flot terrasse belægning i høj kvalitet – altid til en fordelagtig pris.

  For mig er det vigtigt, at du bliver glad for resultatet. Jeg sørger derfor altid for at være i tæt dialog med dig som kunde, både før, under og efter opgaven. Jeg rådgiver og vejleder desuden gerne om valg af materialer, fliser, mønstre og design m.m.

  Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på en ny terrasse af fliser

  Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, for flere oplysninger om mine ydelser og priser inden for flisearbejde. Jeg kommer gerne ud på en besigtigelse inden opgavens start, hvorefter jeg kan udarbejde et uforpligtende tilbud på lægning af terrasse.

  Du kan kontakte mig på telefon 22 23 10 10 eller skrive en mail til kontakt@rrentreprise.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud