Rullegræs af højeste kvalitet til en god pris​

Trænger din have til nyt græs?

Drømmer du om grønt græs i haven? Så kan du med fordel vælge rullegræs, som du ikke skal vente på først, gror af jorden.

Bestil dit nye græs hos RR Entreprise og Anlæg til en god pris, og få det leveret hurtigst muligt. Jeg leverer til alle kunder i og omkring Holbæk, Roskilde og Frederikssund. Denne type af græs er et godt alternativ til den traditionelle såning af græs. Du kan nemlig nyde den smukke grønne farve med det samme.

Bestiller du græs hos mig, så kan du være sikker på, at det er af høj kvalitet, og at det leveres uden ukrudt. Det er med andre ord, helt klar til at blive rullet ud, så du hurtigt kan få anlagt flotte græsplæner og haveanlæg.

Kontakt os


  Hvad koster rullegræs?

  Den nøjagtige pris på rullegræs afhænger af, hvor mange m2 du skal bruge. Uanset hvad så står jeg dog altid klar med et godt tilbud og fornuftige priser. Det samme svar gør sig gældende til spørgsmål såsom: Hvad koster det at få lagt rullegræs?​

  RR Entreprise og Anlæg tilbyder altid levering af tæt og robust græs samt lægning af rullegræs. Det kræver erfaring og snilde at lægge rullegræs og så resultatet bliver godt. Derfor kan det godt betale sig at få professionel hjælp. Det er desuden en god idé at undgå voldsom belastning af færdiggræsset lige efter udlægning, for at give rullegræsset de bedste forudsætninger for at slå rødder.

  Kontakt mig og modtag et godt tilbud

  Lyder denne type af græs som noget for dig, så er du til hver en tid velkommen til at ringe for flere oplysninger og et godt tilbud. Husk på, at rullegræs kan lægges næsten hele året.

  Jeg kan kontaktes på telefon: 22 23 10 10 eller på mail: kontakt@rrentreprise.dk, så vender jeg straks tilbage.

  Hvis du har brug for yderligere sparring ift. anlægning af have, så tag endelig fat i mig, så jeg kan hjælpe dig.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig!​

  Indhent et tilbud