Nedrivning af hus hurtigt og effektivt

Leder du efter et professionelt nedrivningsfirma?

Skal du have foretaget en nedrivning af hus, nedbrudt betonvægge, opbrudt betongulv eller andet betonarbejde? Så kommer RR Entreprise og Anlæg gerne og hjælper dig.

Jeg har god erfaring med forskellige former for nedrivning – f.eks. nedrivning af hus – og kan derfor løse opgaven professionelt.

Jeg kommer mest i områderne omkring Holbæk, Roskilde og Frederikssund, men jeg servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Der er mange forskellige faktorer, som der skal tages højde for ved nedbrydningsopgaver. Det kan derfor i de fleste tilfælde godt betale sig at få professionel hjælp, hvis man vil sikre et godt resultat.

Jeg klarer alle mindre nedrivningsopgaver hurtigt og effektivt – naturligvis altid professionelt!

Kontakt os


  Hvad koster nedrivning af hus?

  Den eksakte pris på nedrivning af hus afhænger af, hvilken type opgave der er tale om.

  Jeg sørger dog altid for at tilbyde konkurrencedygtige priser, og jeg holder mig desuden aldrig tilbage med at sammensætte gode tilbud til mine kunder. Derfor kan du med fordel, få professionel hjælp hos mig.

  RR Entreprise og Anlæng sørger altid for at overholde alle sine aftaler, hvortil jeg leverer et yderst tilfredsstillende resultat til den aftalte tid. Jeg rydder desuden altid selv op efter nedrivning af hus, hvor jeg fokuserer på korrekt sortering af byggeaffaldet. Desuden udfører jeg også gravearbejde og anlægning af have

  Kontakt mig og lav en god aftale

  Skal jeg stå for nedrivning af hus hos dig, så kontakt mig gerne for at høre mere. Jeg kan kontaktes på telefon: 22 23 10 10 eller på mail: kontakt@rrentreprise.dk, så laver vi i fællesskab en aftale, som passer ind i din kalender. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Indhent et tilbud