​Jeg står gerne for nedgravning af trampolin​

Synes I, at trampolinen fylder i haven?

RR Entreprise tilbyder forskellige former for have- og anlægsarbejde, herunder også nedgravning af trampolin. Jeg holder til i Holbæk, men jeg hjælper også gerne kunder i blandt andet Roskilde, Frederikssund og omegn.

Der er flere ting man skal være opmærksom på ved nedgravning af trampolin. Jeg sørger for, at jeres trampolin bliver gravet ordentligt ned fra start af. På den måde kan I være sikre på, at I får en sikker trampolin, der kan holde i mange år.

Kontakt os


  Nedgravning af trampolin har mange fordele

  Der er mange fordele ved at vælge nedgravning af trampolin. Når man nedgraver trampolinen, kommer den næsten i niveau med græsplænen. På den måde bliver den mindre iøjnefaldende og ser pænere ud i haven.

  Desuden øger det sikkerheden at grave trampolinen ned. Børnene kan ikke falde ned og den kan ikke vælte i storm. Man slipper også for at skulle kravle op og ned. ​

  ​Jeg kommer gerne ud inden opgavens start og ser på jeres projekt. Her kan jeg rådgive og vejlede i forhold til mulighederne for nedgravning af trampolin hos jer.

  Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud

  Skal jeg stå for nedgravning af trampolin hos jer eller har I spørgsmål? Så kontakt mig endelig i dag. Jeg står altid klar til at hjælpe og jeg giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

  Jeg kan kontaktes på telefon 22 23 10 10, eller I kan skrive til mig på e-mail kontakt@rrentreprise.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

  Indhent et tilbud