Maskinudlejning med fører til grave- og anlægsopgaver​

Overvejer du at benytte dig af maskinudlejning med fører?

Hos RR Entreprise kan jeg hjælpe med alle former for belægnings- og anlægsarbejde. Derudover tilbyder jeg maskinudlejning med fører til forskellige former for grave-, anlægs- og oprydningsopgaver.

Mit firma er beliggende i Holbæk, men jeg hjælper dig gerne, uanset om du befinder dig i Frederikssund, Roskilde eller et helt andet sted.

Gravko
Gaffeltruck

Kontakt os


  Benyt min maskinudlejning til det grove og tunge arbejde

  Måske er du en gør det selv-mand, men mangler den rette maskine til at ordne det grove arbejde? Det kan også være at du står med en maskine der er gået i stykker eller måske har du brug for ekstra mandskab med maskiner? Uanset hvad er jeg altid klar til at hjælpe.

  Høj kvalitet og god service er nøgleordene i mit arbejde og står altid klar med kompetent rådgivning og vejledning om maskinerne m.v.​

  Hør mere om dine muligheder i dag

  Ønsker du at leje en maskine eller har du spørgsmål, så kontakt mig endelig i dag. Jeg tager gerne en snak med dig om de forskellige muligheder for maskinudlejning med fører, og jeg giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

  Du kan ringe på telefon 22 23 10 10 eller du kan skrive til e-mail kontakt@rrentreprise.dk, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud