Professionelt gravearbejde med garanteret gode resultater

Skal du have udført jordarbejde?

Skal du have gravet jord væk til boligudvidelse, omlægning af have eller carport? Hos RR Entreprise og Anlæg arbejder jeg med alt fra brolægning, renovering og nedrivning til helt klassisk gravearbejde.

Jeg arbejder hovedsageligt i Holbæk, Frederikssund og Roskilde, men jeg kører også til Storkøbenhavn. Min service er fleksibel, så uanset hvor du er i området, kører jeg gerne ud og udfører gravearbejde hos dig.

Hvad indebærer jordarbejde?

Gravearbejde eller jordarbejde er ganske enkelt at grave plads til det, du skal have plads til. Her sørger jeg for udførligt at grave ud efter de rette mål og under de rette forhold, så du er garanteret et godt resultat.

Det kan handle om udgravning til:

Kontakt os


  ​Hvad koster gravearbejde?

  Prisen på gravearbejde afhænger naturligvis af omfanget på netop din opgave. Jeg kan hurtigt udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, når du har fortalt lidt om din opgave.

  Mine priser på gravearbejde afhænger fx af:

  Desuden kan prisen også afhænge af, hvornår jeg skal arbejde. Jeg tilpasser mig gerne dit skema, så hvis det passer dig bedre, kan jeg både arbejde aften og weekend.

  Brug for min hjælp til andre projekter? Jeg kan også udfører brolægning af ny indkørsel.

  Skal du have udført gravearbejde? Få en pris på jordarbejde allerede i dag

  Vil du have hjælp fra RR Entreprise og Anlæg til gravearbejde? Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du bare gerne vil have et uforpligtende tilbud og pris, er du velkommen til at kontakte mig via telefon eller per e-mail.

  Du fanger mig på telefon: 22 23 10 10 eller e-mail: kontakt@rrentreprise.dk.

  Indhent et tilbud