Professionelt betonarbejde og støbning af fundament​

Skal du bruge hjælp til betonarbejde og støbning af fundament?

Hos RR Entreprise & Anlæg i Holbæk udfører jeg betonarbejde, opbygning af fundament og støbning af fundament for industrielle og offentlige bygherrer i Roskilde, Holbæk og Frederikssund.

Jeg arbejder blandt andet med:

Jeg sørger altid for at skabe et pænt og ensartet resultat, og et ordentligt betonarbejde stiller store krav til de faglige færdigheder. Med mig som samarbejdspartner er du garanteret et arbejde, hvor kvaliteten er i top.​

Mine kompetencer omfatter betonarbejder i alle afskygninger. Fra punktfundamenter, terrændæk og etablering af nye kældre, til støbning af betongulv, vægge og trapper.

Jeg løser også opgaver, hvor præfabrikerede betonelementer som altangange og terrasser skal monteres.

Kontakt os


  Støbning eller opbygning af fundament

  RR Entreprise & Anlæg er en kompetent entreprenørvirksomhed, som kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus. Jeg udfører opbygning af fundament i hus, garage, skur, og sommerhus for private virksomheder og offentlige institutioner.

  Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge samt tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre, at fugt fra den underliggende jord ikke trænger op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet med opbygning af fundament udføres professionelt. Dertil udfører jeg også støbning af sokkel, fundament til hus, og støbning af gulve.​

  Jeg tilbyder også:

  Hør mere om betonarbejde

  Jeg går meget op i, om alt er som det skal være, og lige efter dine ønsker. Derfor kører jeg gerne ud og tjekker op på det hele, også i weekenden.

  Kontakt mig på telefon 22 23 10 10 eller kontakt@rrentreprise.dk, og jeg giver dig en uforpligtende pris og tilbud på din opgave, om det er betonarbejde, opbygning af fundament eller støbning af fundament.

  Indhent et tilbud