Anlægning af have og haveservice tilbydes​

Trænger din have til en kærlig hånd?

Skal du bruge hjælp til haven? Hos RR Entreprise og Anlæg tilbyder jeg anlægsarbejde for både private og erhverv i blandt andet Holbæk, Frederikssund og Roskilde samt de omkringliggende byer.

For mig er ingen opgave for stor eller for lille. Hvad end du skal bruge hjælp på store offentlige arealer, anlægning af have eller om du skal bruge hjælp til haven derhjemme, står jeg altid klar til at hjælpe. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte mig.

Jeg kan blandt andet hjælpe med

Kontakt os


  Hjælp til anlægning af have – både stort og småt

  Jeg tilbyder serviceaftaler, der inkluderer fast pleje og vedligeholdelse af græsplæner, parkeringsarealer og andre grønne områder såsom rullegræs. Du kan naturligvis også bestille mig til en enkelt opgave såsom terrasse belægning, eller blot booke mig til en kortere periode med flere forskellige opgaver inden for anlægsarbejde.

  ​Jeg hjælper alt fra virksomheder til travle familier med anlæg af have. Det kan også være, at du er kommet lidt op i årene, eller måske ikke selv har mulighed for at ordne hele eller dele af haven. Uanset hvad sørger jeg for at skabe et godt miljø på dine grønne arealer.

  Få et godt tilbud på anlægning af have

  Hvad koster en havemand? Hvad koster havearbejde? Har du spørgsmål til mine ydelser, priser eller skal jeg hjælpe dig med anlægning af have, så kontakt RR Entreprise og Anlæg endelig i dag. Jeg giver dig gerne et uforpligtende tilbud og pris med på vejen.

  Du kan ringe til mig på telefon: 22 23 10 10 eller du kan skrive på e-mail: kontakt@rrentreprise.dk, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  Indhent et tilbud